Strategiskt samarbete för att stärka säkerheten i Sveriges kommuner

LinkedIn
Twitter
Facebook
Email

Securdia AB ingår samarbete med de det välrenommerade väktarbolaget Q-Security. Med sina rötter i Bohuslän har Q-Security sedan starten 2004 lyckats växa genom att lägga ett stort fokus på kvalité och service. 
Ett samarbete mellan parterna är tänkt att stärka och förbättra kvalitén ut mot kund, vad gäller tjänster och varor inom den säkerhetsnisch bolagen redan är verksamma inom.

Bolagen erbjuder idag kunder runt om i Sverige sin expertis inom två olika områden av säkerhet. Securdia AB erbjuder mångårig erfarenhet inom “Mobila Personlarm” medan Q-Security tillhandahåller en rad olika “Bevakningstjänster”.


– Genom vårt samarbete får vi chans att testa vår larmhanteringsportal “SecurCloud” i skarpt läge. En portal där Q-Security får möjlighet att i realtid följa väktare med hjälp av GPS, administrera befintliga larm och kvalitétssäkra sitt ronderingsarbete. Vi har tidigare arbetat med Q-Security med goda resultat. Ett samarbete vi nu är redo att utforskas på djupet, mycket tackvare bolagens gemensamma mål om ett tryggare Sverige! Genom att kunna erbjuda våra kunder ett gediget tjänsteutbud av bevakningstjänster har vi stor möjlighet att fortsätta visa på god konkurrenskraft.

Calle Baumgarten, VD Securdia AB.

– Ett samarbete med Securdia AB är ett strategiskt val för att förbättra och effektivisera vårt framtida arbete. För oss är vårt rykte en otroligt viktig pusselbit, varför vi väljer att samarbeta med ett företag som både kan erbjuda oss nytänkande larmlösningar och service i toppklass!

Mattias Brink, VD Q-Security. 
Securdia

Felanmälan?

Ange det problem du står inför. Vårt team kommer att behöva denna information för att snabbt lösa problemet. Att lägga till skärmdump hjälper till.

Beställ nytt larm

Det är något som är fel. Formuläret är ogiltigt.

Kan ni använda era larm internt?

Tyvärr är många larm ute i samhället inte programmerade utifrån verksamhetens behov. Allt för ofta har personal tillgång till larm som det inte vet hur det fungerar, där funktionaliteten är helt enkelt bristfällig.

Du får gärna höra av dig för ett förutsättningslöst möte, där vi gemensamt kan titta på era behov och de olika möjligheterna för att ni ska få en bättre arbetsmiljö.