Om oss

Med mångårig erfarenhet från IT- & Säkerhetsbranschen arbetar vi aktivt med att skapa ett bättre och tryggare samhälle. Securdias säkerhetslösningar med larm och utbildning i fokus bidrar till att kommuner, landsting och företag får ett bättre och mer välfungerande trygghetsarbete.

Arbetsmiljölagstiftningens föreskrifter om ”Ensamarbete” och ”Våld & hot i arbetsmiljön” ligger till grund för vårt företag. Vår drivkraft är att skapa ett tryggare samhälle och en mer fungerande vardag genom att erbjuda en rad olika tjänster och lösningar anpassade för varje individuellt ärende.

Arbetstagaren, oavsett om denne jobbar inom logistik, ekonomiskt bistånd, fastighetsförvaltning eller annan arbetsområde ska denne känna trygghet. Securdia erbjuder därför personlarm, fordonsspårning, in- & utrymningssystem samt utbildning inom en rad olika områden som går att förknippa med arbetsmiljö.

Medarbetare

Calle Baumgarten

Kundansvarig

Viktor Fristedt

Kundansvarig

Hannes Berling

Kundansvarig

Jiannis Zois

Kundansvarig​

Niclas Manestam

Kundansvarig

Cassandra Malm Brännman

Redovisningsekonom

Matilda Larsson

Redovisningsekonom

Pankaj Joshi

Technology

Maria Dao

Support

Samuel Rosén

Kundansvarig​

Felanmälan?

Ange det problem du står inför. Vårt team kommer att behöva denna information för att snabbt lösa problemet. Att lägga till skärmdump hjälper till.

Beställ nytt larm

Det är något som är fel. Formuläret är ogiltigt.

Kan ni använda era larm internt?

Tyvärr är många larm ute i samhället inte programmerade utifrån verksamhetens behov. Allt för ofta har personal tillgång till larm som det inte vet hur det fungerar, där funktionaliteten är helt enkelt bristfällig.

Du får gärna höra av dig för ett förutsättningslöst möte, där vi gemensamt kan titta på era behov och de olika möjligheterna för att ni ska få en bättre arbetsmiljö.