Securdia skriver ramavtal med Sinfra

Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email

Securdia AB har per den 14 juli 2021 skrivit ett ramavtal med Sinfra, Svensk Inköpscentral för Infrastruktur Ekonomisk förening gällande leverans av mobila personlarm till deras över 400 medlemmar.

Att bli en av Sinfras ramavtalsleverantörer är ännu ett kvalitetsbevis för Securdia AB. Sinfra är för oss en prestigekund och med deras höga krav på sina leverantörer vad gäller leverans, kvalité och hållbarhet känns det extra kul att Securdia trots vår nyetablering lyckats få en högre “score” än många av våra konkurrenter. Vi hoppas nu kunna visa vägen för Sinfras medlemmar när det kommer till säkra larmlösningar för kritiska miljöer.

Calle Baumgarten, VD Securdia AB

Securdia AB är en av det yngsta leverantörerna av Mobila personlarm på den svenska marknaden. Bolaget har sedan sin start 2020, lyckats skapa mervärde för flertalet kunder runt om i Sverige genom att leverera skräddarsydda larmlösningar för varje individuell verksamhet. Bolaget tror att denna upphandling är ytterligare en viktig grundsten i sitt fortsatta arbete kring säkerhet.

För frågor, kontakta:
Calle Baumgarten
VD
072-971 95 71
Calle@securdia.se

Securdia

Felanmälan?

Ange det problem du står inför. Vårt team kommer att behöva denna information för att snabbt lösa problemet. Att lägga till skärmdump hjälper till.

Beställ nytt larm

Det är något som är fel. Formuläret är ogiltigt.

Kan ni använda era larm internt?

Tyvärr är många larm ute i samhället inte programmerade utifrån verksamhetens behov. Allt för ofta har personal tillgång till larm som det inte vet hur det fungerar, där funktionaliteten är helt enkelt bristfällig.

Du får gärna höra av dig för ett förutsättningslöst möte, där vi gemensamt kan titta på era behov och de olika möjligheterna för att ni ska få en bättre arbetsmiljö.